MVK Olomouc 1. a 2. 12. 2012 - Show Olomouc 1.-2. 12. 2012

03.12.2012 20:40

1. a 2. 2012 se Mufinka, Borgia, Ájinka a Sašenka zúčastnily mezinárodní výstavy koček v Olomouci a naše holky nás jako vždy nezklamaly!!

Naše nejmladší Borgia Clarum sidus, CZ dokončila titul JUNIOR WINNER, když v sobotu vyhrála BIS 6-10 měsíců. V neděli svůj úspěch v BIS zopakovala. Oba dny měla naše holčička těžkou konkurenci a o to víc jsme na ni hrdí.

Ájinka v sobotu i neděli vyhrála titul BIS a v neděli dokončila titul GIP.

Ani Mufinka nás nezklamala, když v sobotu získala titul CACS a nominaci do BIS, kde ji porazila krásná želva naší kamarádky Jany S. z CHS Simon. V neděli pak získala titul CACS.

Sašenka v neděli získala 3. místo ve velké konkurenci domácích koček, kde ve svém zbarvení neměla konkurenci a paní posuzovatelce se více než líbila.

Jsme moc šťastní, že jsme všechny tyto úspěchy mohli sdílet s našimi přáteli - paní Janou S., paní Markétou G., panem Tomášem M. a panem Járou K., kterým tímto děkujeme za podporu a důvěru.

Naše chovatelská stanice touto výstavou skvělým způsobem zakončila výstavní rok 2012 a všichni se teď už moc těšíme na Vánoce a snad stejně úspěšný rok 2013.

____________________________________________________________________________________________________________

On 1st and 2nd December 2012 Mufinka, Borgia, Ájinka  and Sašenka attended international shows in Olomouc and our girls did not disappoint us as always!

Our youngest Borgia Clarum Sidus, CZ completed title JUNIOR WINNER, when she won BIS 6-10 months
on Saturday. On Sunday she repeated success in BIS. Both days had our little girl heavy competition and we are very very proud of her.

Ájinka won BIS
on Saturday and Sunday too and on Sunday she completed a title GIP.

Neither Mufinka disappoint us when on Saturday won the title CACS and nomination to BIS, where she was defeated beautiful turtie girl of our friend Jana S. On Sunday our sweet girl won title CACS.


On Sunday Sašenka won the 3rd place in the big competition of domestic cats.

We are very happy that we  can share these achievements with our friends - Mrs. Jana S., Mrs. Markéta G., Mr. Tomáš M. and Mr. M. Jára K., whom we thank for their support and trust.

Our cattery ended this show
successful exhibition year and now we all are looking forward to Christmas and perhaps equally successful exhibition year 2013.